3 tips om je favoriete shift te bemachtigen

Je staat op het punt om te reageren op een shift en je bent waarschijnlijk niet de enige Youbahner die gaat reageren. Hoe zorg je ervoor dat een opdrachtgever voor jou kiest? Wij vertellen je waar onze opdrachtgevers op letten bij het accepteren van een Youbahner, zodat jij hier goed op kan inspelen. 

1. Schrijf een goede motivatie 

Het eerste wat een opdrachtgever ziet is je motivatie. Wie ben je en waarom wil je voor een opdrachtgever werken? Schrijf in je motivatie welke kennis en ervaring je hebt en welke meerwaarde het oplevert als een opdrachtgever voor jou kiest. 

2. Leer veel vaardigheden 

Op basis van je vaardigheden ziet een opdrachtgever hoe geschikt jij bent voor een bepaalde shift. Bekijk voordat je ergens aan de slag gaat welke vaardigheden belangrijk zijn voor de functie. Zorg tijdens de shift dat je jezelf van je beste kant laat zien, zodat je een diversiteit aan vaardigheden opbouwt. Hoe meer shifts je pakt, hoe meer vaardigheden je opbouwt. 

3. Verdien een hoge sterrenrating 

Het belangrijkste waar een opdrachtgever op let is je sterrenrating. Een hoge sterrenrating laat zien dat je je werk goed doet en dat opdrachtgevers het fijn vinden om met je te werken. Zorg daarnaast voor een hoog opkomstpercentage. Opdrachtgevers rekenen op je komst. Een hoog opkomstpercentage laat zien dat je gemotiveerd bent en dat je komt opdagen als je bent geaccepteerd voor een shift.  

Heb je al gereageerd op een shift? Nu weet je waar opdrachtgevers op letten, dus het gaat zeker lukken om je favoriete shift te bemachtigen.