Om deze redenen is Youbahn zo voordelig

Onze kosten zijn, vergeleken met andere uitzendplatforms of uitzendbureaus, aanzienlijk lager. Ideaal voor jou als partner natuurlijk, maar hoe kan het dat Youbahn zo voordelig is? Wij vertellen het graag. 

1. Youbahn is een uitzendplatform

Direct toegang tot 40.000 Youbahners? Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Via ons platform vind je gemotiveerde mensen voor jouw klus. Plaats een shift en kies op basis van vaardigheden de Youbahner die het beste bij de shift past. Ons platform is 24/7 toegankelijk en werkt op uitzendbasis. Youbahners gaan altijd enthousiast en verzekerd aan de slag.  

Omdat bij ons alles digitaal gaat, zijn intercedenten overbodig. Onze partners hebben de regie zelf in handen. Hierdoor betaal jij minder kosten én heb jij controle over wie er komt werken.

2. Jij bepaalt zelf het uurloon

Omdat we werken met cao’s, is iedere werkgever verplicht om het minimum uurloon te hanteren. Last minute een shift plaatsen omdat de nood hoog is? Meer reacties ontvangen dan andere shifts op ons platform? Dan is het verstandig om het uurloon van de shift te verhogen. Dit maakt de kans op vervulling aanzienlijk groter en zorgt ervoor dat Youbahners graag vaker bij jouw bedrijf komen werken. 

3. Vaste platformkosten

Youbahn is altijd transparant over de kosten. Zo weten onze partners waar ze aan toe zijn en zijn er geen onverwachte kosten. Het tarief is opgebouwd uit het bruto uurloon, de werknemerslasten en de platformkosten: 

  • De kostprijsfactor is 1,65. Dit is de factor waarmee het bruto uurloon wordt vermenigvuldigd om de totale kosten van een Youbahner per uur te berekenen. De kostprijs is het bruto uurloon inclusief reserveringen en sociale premies (werkgeverslasten).
 Opbouw kostprijs per uur
  • De vaste platformkosten bedragen € 3,- per gewerkt uur. Tel dit op bij de kostprijs om het totale uurtarief te berekenen.
Opbouw tarief per uur

Personeelstekort? Vind jouw flexkracht al vanaf € 19,50 per uur. Plaats een shift en ervaar de voordelen van ons platform.