Zó bereid jij je voor op het festivalseizoen

Yes! Het festivalseizoen komt er weer aan. Na een hele lange tijd stilzitten mag het eindelijk weer: festivals! Bij Youbahn krijg je de kans om bij tofste festivals aan de slag te gaan. Wij geven je 3 tips waarmee jij je kan voorbereiden op je eerste festival shift.

1. Zorg voor een aantrekkelijk profiel

Om een goede indruk te maken is het belangrijk dat je profiel compleet is. Voeg je werkervaring toe en vertel iets over jezelf. Werken op een festival is druk en gezellig, laat zien dat jouw persoonlijke kwaliteiten hierop aansluiten. Heb je horeca-ervaring? Benoem dit dan zeker, want die ervaring komt erg goed van pas als je biertjes staat te tappen achter de bar.

2.Plan vooruit

Het platform staat vol met shifts waarbij je aan de slag kan bij verschillende festivals. Bedenk van tevoren wanneer je beschikbaar bent en op welke festivals je wil werken. Het animo voor deze shifts is hoog, dus hoe eerder je reageert hoe meer kans je maakt om geaccepteerd te worden.

3. Trommel je vrienden op en verdien € 60,- extra

Werken op een festival is mega gezellig, maar samen werken met je vrienden is nóg gezelliger. Hebben je vrienden nog geen Youbahn account? Geen probleem! Nodig je vrienden uit om zich aan te melden, ga samen aan de slag en ontvang € 60,- per vriend.

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan bij de leukste festivals van Nederland? Meld je aan en geniet van het festivalseizoen!