3 redenen waarom jouw volgende shift in de horeca moet zijn

Na de lange sluiting is het weer druk in de horeca en veel restaurants kunnen jouw hulp goed gebruiken achter de bar of in de keuken. Van betrouwbare bronnen (lees: onze Youbahners) hebben we vernomen dat de horeca één van de leukste branches is om in te werken. Ben je benieuwd of horecawerk iets voor jou is? Wij geven je 3 redenen waarom werken in de horeca zo leuk is. 

1. Gezelligheid kent geen tijd 

Horecawerk staat erom bekend dat het gezellig is. Onderling met collega's kan je lachen en je hebt veel contact met gasten. Ben jij een mensenmens? Dan is de horeca écht iets voor jou. Gezellig een praatje maken, gasten een fantastische avond bezorgen en lol hebben met je collega's, wat wil je nog meer? 

2. Je steekt er iets van op  

Behalve dat het gezellig is achter de bar of in de keuken, kan je veel dingen leren in de horeca. En dan hebben we het niet over skills als met 3 borden lopen. Nee, je kan kennis opdoen over wijn, streekproducten en kooktechnieken. Handig voor als je een keer vrienden over de vloer krijgt die blijven eten.  

3. Het is goed te combineren met je studie 

Werken in de horeca is flexibel en daarom makkelijk te combineren met school. Wil je in de ochtend, middag of avond werken? Het kan allemaal. Een shift als ontbijtmedewerker is ideaal als je in de middag college hebt. Pak een gig als runner of afwasser als je liever ‘s avonds werkt. Als je een vrije dag hebt en liever in de middag wil werken kan je een lunchshift pakken

Ben jij enthousiast om in de horeca aan de slag te gaan? Check de horeca shifts op het platform.