Laat je shift opvallen met deze 3 tips

Je wil natuurlijk dat jouw shift opvalt in het overzicht. Dit hebben wij extra makkelijk voor je gemaakt. Het is namelijk mogelijk om zelf de titel van je functie(s) aan te passen. Door een creatieve én pakkende functietitel te gebruiken vallen je shifts op bij onze Youbahners. In deze blog geven we je 3 tips hoe je optimaal gebruik kan maken van wervende functietitels. 

1. Voeg bijvoeglijke naamwoorden toe   

Je wil natuurlijk dat jouw shift opvalt tussen alle andere shifts die op het platform staan. Om te beginnen kan je bijvoeglijke naamwoorden toevoegen om je functietitel te laten opvallen. Denk aan een ‘enthousiaste’, ‘sportieve’ of ‘gemotiveerde’ barkeeper. 

2. Hou je functietitels duidelijk 

Het is erg verleidelijk om los te gaan met het bedenken van een creatieve functietitel. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat Youbahners in één oogopslag kunnen zien om welke functie het gaat. Let er dus op dat de functietitel niet te erg afwijkt van de daadwerkelijke functie. Schrijf in maximaal 35 karakters een duidelijke functietitel. 

3. Maak gebruik van emojis   

Misschien is het je al eens opgevallen: Generatie Z gebruikt veel emojis. Om onze Youbahners aan te spreken raden we je aan om emojis te gebruiken in je functietitels. Kies een emoji die past bij de functie: een glas wijn bij een functie in de bediening of een fiets bij een fietskoerier shift. Inspiratie nodig? Op deze website vind je tientallen emojis die je kan gebruiken in je functietitels. 

Om je op weg te helpen geven we je wat voorbeelden van creatieve functietitels: 

  • Enthousiaste salestijger 🐅 
  • Chef frituur 🍟 
  • Fitte fietskoerier 🚴 
  • Verhuistopper 💪 
  • Cocktailshaker 🍸 

Kan je niet wachten om jouw shifts te zien opvallen in het aanbod? Bedenk een wervende functietitel en plaats een opvallende shift.