3 voordelen van een flexpool

Het is fijn om regelmatig dezelfde gezichten terug te zien op de werkvloer. Met een flexpool bouw je een flexibele schil op met favoriete Youbahners. Door met een flexpool te werken maak je als opdrachtgever optimaal gebruik van het platform. De drie grootste voordelen van een flexpool lees je in deze blog.

1. Zie regelmatig dezelfde gezichten terug

Niet geheel onbelangrijk: je ziet vaker dezelfde Youbahners bij je op de werkvloer. Dat maakt het werken met deze Youbahners gezellig én makkelijk. Je hoeft ze namelijk maar één keer in te werken. Door een flexpool op te bouwen heb je een vast clubje Youbahners die vaker bij je komen werken.

2. Nodig snel en eenvoudig Youbahners uit voor je shift

Je stelt een flexpool samen per functie en per locatie. Je kan eenvoudig Youbahners uit een specifieke flexpool uitnodigen voor je shift. De Youbahners uit je flexpool krijgen een melding waardoor ze meteen kunnen reageren zodra jij je shift online plaatst. Hierdoor worden je shifts sneller vervuld.

3. Automatisch Youbahners accepteren voor je shift

Bij het plaatsen van een shift heb je twee mogelijkheden om Youbahners uit je flexpool te accepteren. Je kan ervoor kiezen om alleen Youbahners die je uitnodigt voor een shift automatisch te accepteren of alle Youbahners uit je flexpool automatisch te accepteren. Deze functie maakt het gebruik van het platform voor jou extra makkelijk. Je bent tenslotte al tevreden over de Youbahners in je flexpool, dus het is voor jou als opdrachtgever niet noodzakelijk om de motivatie van deze Youbahners nog een keer te beoordelen.

Kan je hulp gebruiken bij het opbouwen van je eigen flexpool? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.