Met deze 3 tips accepteer je de beste Youbahner voor je shift

Yes! De reacties op je shift blijven binnenstromen. Heel leuk, maar je hebt nu een luxeprobleem want welke Youbahner ga je accepteren? Wij geven je 3 tips om deze keuze een stuk makkelijker te maken.

1. Check het profiel

We beginnen bij het begin: het profiel van de Youbahner. Hierop kan je zien wat de gemiddelde sterrenrating van de Youbahner is en wat het opkomstpercentage van een Youbahner is. Is iemand goed beoordeeld en is hij bij voorgaande opdrachtgevers altijd komen opdagen? Dat is een goed begin!

2. Beoordeel de motivatie

Youbahners krijgen de mogelijkheid om een korte motivatie mee te sturen met hun reactie. Het is niet verplicht, maar een motivatie laat wel zien dat iemand echt graag voor je wil werken. Blijkt uit een motivatie dat een Youbahner geschikt is voor je shift? Of juist niet? Dat maakt de keuze weer iets makkelijker.

3. Werkervaring en opleiding

Op het profiel van de Youbahner kan je zien welke opleiding hij of zij gevolgd heeft en of de Youbahner relevante werkervaring heeft. Op basis hiervan kan je beoordelen in welke mate de Youbahner geschikt is voor je shift. Bedenk voor jezelf hoe belangrijk je het vindt dat een Youbahner bepaalde skills heeft. Iemand die bijvoorbeeld niet kan fietsen maar wel als fietskoerier wil werken is niet heel handig om te accepteren. ;-)

Nu weet je hoe je de beste Youbahner kan selecteren voor je shift. Maar hoe zorg je dat er voldoende Youbahners op je shift reageren zodat je iets te kiezen hebt? In dit blogbericht geven wij je 3 tips om zo veel mogelijk reacties op je shift te krijgen.