3 tips om zo veel mogelijk reacties op je shift of vacature te krijgen

Het is gigantisch druk, je hebt flexibel personeel nodig en binnen enkele minuten plaats je een shift op ons platform. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw shift opvalt en veel reacties krijgt? Youbahners reageren op de in hun ogen leukste shifts. Wil jij één van de opdrachtgevers worden waar onze Youbahners graag willen werken? Lees dan snel onze tips.

1. Plan minimaal 2 weken vooruit

Youbahners kiezen zelf waar en wanneer ze werken, afhankelijk van hun agenda. Ze plannen vaak minimaal een week vooruit, dus het is slim om daar als opdrachtgever goed op in te spelen door vooruit te plannen. Heb je een keer last-minute personeel nodig? Plaats je shift met een hoger uurloon dan gemiddeld. Op deze manier ben je verzekerd van reacties.

2. Schrijf een aantrekkelijke functietekst

Het is voor Youbahners erg fijn om te weten wat een shift precies inhoudt. Vertel in je functietekst welke werkzaamheden de Youbahner gaat doen en over welke skills een Youbahner moet beschikken. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van een aantrekkelijke functietekst? Vraag je contactpersoon om advies, wij helpen je graag!

3. Hanteer een realistisch uurloon

Eén van de eerste dingen waar een Youbahner op let bij het kiezen van een shift is het uurloon. Weet je niet welk uurloon geschikt is? Dit kan je makkelijk terugvinden in de CAO. Ook kan je op het platform kijken wat andere opdrachtgevers met soortgelijke shifts aanbieden. Wil je met hen concurreren? Dan is het slim om nét iets meer te bieden. Begint je shift bijna en heb je snel Youbahners nodig? Dan raden we aan om een hoger uurloon dan gemiddeld te hanteren.

P.S. Heb je reacties gekregen op je shift? Yes! Hoe sneller je reageert, hoe beter de Youbahner weet waar hij of zij aan toe is. Een Youbahner kan ook voor een andere shift geaccepteerd worden waardoor de reactie bij jou wordt ingetrokken. Wanneer de Youbahner gewerkt heeft en zijn uren heeft ingediend op het platform, is het fijn als je de uren snel controleert. Op die manier wordt de Youbahner snel uitbetaald en dit zorgt ervoor dat Youbahners in de toekomst graag voor je willen werken.

Pas deze tips toe, plaats snel een nieuwe shift en zie de reacties binnenstromen. Maar hoe selecteer je uit alle reacties de beste Youbahner? Met deze 3 tips selecteer je de beste Youbahner.