De zon schijnt: zó zet jij je flexpool optimaal in

Het is prachtig weer. Met deze drie tips maak je optimaal gebruik van ons platform, zodat je met voldoende personeel je terras kan openen.  

1. Bouw alvast een flexpool 

Nodig nu alvast favoriete Youbahners uit voor je flexpool. Je kan dit doen bij het controleren van de uren. De kans is groter dat iemand uit je flexpool de shifts oppakt en jij ziet dezelfde gezichten terug. Ook hoef deze Youbahners maar één keer in te werken.  

2. Hou contact met geaccepteerde Youbahners 

Je bouwt een goede relatie met je flexpool op door contact te houden. Dit kan je doen door een WhatsApp groep te maken waarin je nieuwe shifts deelt. Hierdoor worden je shifts sneller vervuld en hoef jij je over de gaten in je rooster in ieder geval geen zorgen meer te maken. 

3. Plaats een aantrekkelijke shift 

Onze Youbahners zoeken shifts die passen bij hun agenda en interesses. Om zoveel mogelijk reacties te ontvangen is het belangrijk dat je je shifts minimaal 2 weken vooruit plant, een realistisch uurloon hanteert en een aantrekkelijke functietekst schrijft waarin staat wat de shift inhoudt. Begint je shift bijna en heb je snel Youbahners nodig? Dan raden we aan om een hoger uurloon dan gemiddeld te hanteren. 

Kan je hulp gebruiken bij het opbouwen van je eigen flexpool? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.