Deze skills ontwikkel je tijdens een shift in de bediening

We begrijpen dat je werkt om geld te verdienen (duh). Maar wist je dat je jezelf ook ontwikkelt tijdens alle shifts die je pakt? De skills die je ontwikkelt komen van pas om een nieuwe shift te bemachtigen of bij je volgende baan. Bij elk type shift ontwikkel je andere skills. Wij vertellen je welke skills je ontwikkelt tijdens een shift in de bediening. 

1. Drankenkennis 

Dit gaat niet alleen om het verschil tussen rode en witte wijn. Na een shift in de bediening kan je gasten adviseren over wijn, bier en andere dranken. Daarnaast leer je hoe je een perfect biertje tapt en hoe je de beste cappuccino’s en cocktails maakt. Hoe tof is dat! 

2. Serveren

Tijdens een shift in de bediening leer je hoe je eten en drinken uitserveert. Lopen met een 3 borden of een vol dienblad was nog nooit zo leuk (én makkelijk). 

3. Sociale vaardigheden 

Productkennis en de skills om eten en drinken netjes uit te serveren zijn chill, maar hoe ga je om met verschillende type gasten? Je leert het in de bediening. Elke gast is anders en vraagt een andere benadering. Na een paar shifts in de bediening heb je mensenkennis waar je u tegen zegt. 

Door veel skills te ontwikkelen is de kans groter dat je geaccepteerd wordt voor een nieuwe shift. Behalve dat je veel leert, is werken in de horeca ook nog eens erg leuk